Klantenservice: 0174-29 80 33           info@muldersupplies.nl

Inloggen

DienstenDiensten

Bedrukken van bedrijfs- of promotiekleding

Goed aangeklede medewerkers zijn een visitekaartje voor je onderneming. Wist je dat als je bedrijfskleding voorziet van een logo, de kosten aftrekbaar zijn?

Het bedrukken van bedrijfskleding kan op diverse manieren. Veel gebruikte druktechnieken zijn transferdruk, zeefdruk en borduren. Voor welke vorm van bedrukken wordt gekozen, is vaak afhankelijk van het logo. Afmeting, aantal kleuren en het aantal te bedrukken kledingstukken spelen hierbij een grote rol. Daarnaast is het ook een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Bedrijfskleding bedrukken met transferdruk

Transferdruk is een zeefdruk bedrukking op een kunststof drager met aan de achterzijde een lijm-laag. De transfer wordt door middel van hitte en persdruk op de kleding geperst, oftewel geseald.

De prijs wordt bepaald aan de hand van afmeting, aantal kleuren en het aantal te produceren logo's.

Het grote voordeel van deze druktechniek is dat wij transferdruk in huis doen. Wij houden de logo's op voorraad en zijn hierdoor in staat om je bedrijfskleding binnen enkele dagen te bedrukken en uit te leveren.

Een veel gestelde vraag is of de logo’s er met wassen niet afvallen? De kwaliteit van onze transfers zijn van topkwaliteit. Of het nu gaat om robuuste werkkleding die op hoge temperaturen gewassen wordt, soft shell, stretch, reflectie of vlam vertragend. Voor iedere toepassing is er een geschikte kwaliteit waardoor deze ook na veelvuldig wassen mooi blijven.

Wanneer kiezen voor transferdruk

 • Voordeliger bij kleinere aantallen
 • Geen startkosten
 • Je wilt je order snel geleverd hebben
 • Mogelijkheid tot personalisatie
 • Haarscherpe kwaliteit

Bedrijfskleding bedrukken met zeefdruk

Wil je grote aantallen bedrijfskleding bedrukken, dan is zeefdruk op textiel is een populaire druktechniek. Bij zeefdruk wordt inkt op de kleding aangebracht door een speciaal gemaakt zijden gaasrooster. Voor iedere kleur wordt een apart rooster en een aparte film gemaakt. Is er eenmaal een film gemaakt, dan is deze opnieuw te gebruiken bij herhalingsopdrachten.

Het voorbereiden, gebruiken en schoonmaken van de roosters is een zeer arbeidsintensief proces waardoor er altijd startkosten berekend worden. Dit maakt deze druktechniek voor bedrijfskleding vrij prijzig bij kleine aantallen. Bij zeefdruk absorberen de vezels een groot gedeelte van de inkt, waardoor de kleur vast blijft zitten en krasbestendig is. Het logo zit als het ware in het textiel. Ook na veelvuldig wassen zal deze bedrukking mooi blijven.

Wanneer kiezen voor zeefdruk

 • Voordeliger bij grote aantallen
 • Hoge kwaliteit
 • Duurzaam

Bedrijfskleding borduren

Het borduren van bedrijfskleding is een duurzame en professionele manier om kleding te voorzien van een bedrijfslogo of naam. Het geeft je bedrijfskleding een exclusieve uitstraling. Wij beschikken over moderne borduurmachines en gebruiken uitsluitend garen van de hoogste kwaliteit die krimp- en kleurvast zijn wat de borduring vrijwel onverslijtbaar maakt. Bij de eerste opdracht wordt er een borduurkaart gemaakt die opnieuw te gebruiken is bij herhaalopdrachten.

Omdat bij deze techniek net als bij zeefdruk de voorbereiding intensief is, worden er bij kleinere aantallen startkosten berekend. De prijs van de borduring is afhankelijk van het aantal stiksels wat nodig is om het logo te borduren.

Wanneer kiezen voor borduring

 • Representatieve uitstraling
 • Mogelijkheid tot personalisatie
 • Chique op corporate kleding
 • Mooier op dik textiel zoals stugge werkkleding, fleece en badstof
 • Zeer duurzaam

Aanleveren digitaal bestand en werktekening

Heb je een keuze gemaakt, dan maken wij eerst een digitale werktekening van het logo. Hier hebben wij een bruikbaar AI- of EPS-bestand nodig. Vergeet hierbij niet om de juiste kleurnummers te vermelden. Indien geen PMS-nummer bekend is, kun je hier onze PMS kleurwaaier bekijken om een kleur te zoeken die past bij de huisstijl.

In de regel geldt, hoe beter het artwork, hoe mooier het resultaat!

Zijn er geen aanpassingen en is de werktekening akkoord, dan zetten wij de order in gang en ontvang je direct de verwachte levertijd.

Neem contact op voor meer informatie